Risotto de bacalao y chícharos con menta

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porciones

Ingrediënten

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 438 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2125 kJ / 507 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...