Risotto de bacalao y chícharos con menta
TM6 TM5

Risotto de bacalao y chícharos con menta

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
  • 5 - 6 cáscaras de limón amarillo, sólo la parte amarilla
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de chícharos congelados
  • 250 g de filete de bacalao, fresco, en trozos (3-4 cm)
  • 1 cdita de sal fina, o al gusto
  • 40 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños

Voeding
per 1 porción
Calorieën
2125 kJ / 507 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
64 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
4 g
Natrium
438 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten