Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 500 g Aubergine, geschält, in Stücken (ca. 1 cm), siehe Tipp
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 320 g Spaghetti
- 30 g Mandeln, blanchiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 479 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronenspätzle mit Pilzragout
1 Std.
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1 Std. 30 Min
Gefüllte Auberginen
50 Min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Parmesan-Pasta
30 Min
Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen
55 Min