Compatibele versies
Tarta de chocolate con crema de pistaches y glaseado espejo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaseado (preparelo con un día de anticipación)
- 5 g de grenetina en polvo
- 205 g de agua
- 220 g de azúcar glass
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g cocoa en polvo, sin endulzar
Bizcocho
- 125 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 110 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 125 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 pizca de sal
- 75 g de harina de trigo
- 100 g de pistaches descascarillados
Crema de pistache
- 100 g de pistaches salados descascarillados y un poco más para decorar
- 15 g de agar-agar (2 sobres)
- 100 g de azúcar
-
10
g de aceite de coco
of 10 g de aceite de girasol - 300 g de leche
- 4 yemas de huevo
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2519 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 88 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipan de almendra
15min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5h 40min
Wellington de cerdo con duxelles de chicharos
1h 15min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4h
Betún de chocolate
10 min
Masa para pizza
1h
Tiramisú
3h 15 min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2 godz. 20 min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min
Donas
2h
Pastel de chocolate y almendras
25 min