![Brazo gitano de café Brazo gitano de café](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9d4204f72dbbd3bfb91f91d2a6cc8ef8/Derivates/625d4ade9311e311d5b391fdcc6d47404a43074d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g de azúcar glass
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 20 g de avellana molida
- 60 g de harina de trigo
- 1 cda de azúcar glass
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone, a temperatura ambiente
- 200 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 g de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
- Eiwitten
- 76.1 g
- Koolhydraten
- 403.2 g
- Vetten
- 266.4 g
- Verzadigd vet
- 139.3 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1809.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué de vainilla
55 Min
Cheesecake algodón japonés
1 godz. 45 min
Bocados de cacahuate y chocolate
25 menit
Barritas de avena y frutos rojos
55 Min
Rollos de calabaza con canela
3h 20min
Tarta fina de frambuesas
1 godz. 45 min
Paletas de caramelo TM6
40min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2 Std.
Mil hojas con sonrisas TM6
3 Std.
Torta de elote con queso
40min
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1j
Atole de chocolate
20min