![Relámpagos de chocolate Relámpagos de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07223265-EBA2-4379-8FF5-EE1D87981495/Derivates/2732E273-2B1D-41F8-A3BC-5E6EFE97F743.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina
- 20 g de cocoa en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche entera
- 100 g de mantequilla
- 1 pizca de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
-
1
cucharadita de vainilla
of 1 cucharada de azúcar de vainilla
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Otros
- 400 g de crema batida
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Cuernitos
4h
Crema de mantequilla y cocoa
5 Min
Helado bicolor con praliné
Geen beoordelingen
Besos de dama
1 Std.
Cobertura de mousse de chocolate
10 Min
Corona de chocolates
1h 30min
Brownies con chocolate blanco
40 Min
Malteada de crema de avellanas
10 Min
Brownie con ganache glucosado
3h
Orejitas bañadas en chocolate
2h
Postre melba de duraznos
35min