Apparaten en accessoires
Pudín de pan de muerto y cajeta
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
15 porciones
Ingrediënten
Pudín
-
2 panes de muerto, medianos4 panes de muerto chicos
-
750 g de leche
-
6 huevos
-
250 g de cajeta
Salsa de cajeta
-
80 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
-
1 cda de fécula de maíz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
7 g
Calorieën
1012 kJ /
241 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DE MI COCINA A TU COCINA
59 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Flan sin hornear
3u.
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15min
Arroz con leche
3u.
Mousse de mango
15min
Mil hojas de higos
45min
Crepas, receta básica
1u. 20min
Panqué de elote al Varoma
2u. 20min
Tarta de queso marmoleada
4u. 30min
Pudín de pan
3u.
Pastel de naranja y miel
2u.
Panqué de nuez
50min
Gelatina cremosa de piña
4u. 10min