Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepas Suzette
1h 15min
Tamales Chiapanecos
2 godz. 30 min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13h
Chile en nogada
3h
Tarta vegana de limón y té negro
1h 30 min
Galletas sándwich de mantequilla de cacahuate
30 min
Pan con huevos y tomates secos.
1h 30 min
Gozleme
1h 20 min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Pastafrola de membrillo con nueces
2h 20min
Crema Batida de coco
10 min
Mousse de cilantro
2h 20min