Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilaquiles Rojos
25min
Trifle de Champagne y frutos rojos
3h 40min
Menú: Tartar de zanahoria, manzana y avellanas. Crepas rellenas de espinacas con queso ricotta en salsa de jitomate.
1 Std. 30 Min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Galette de ruibarbo y moras
1 Std. 15 Min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14hod. 35min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Crema de chícharo y jamón crocante
1 Std.
Caldo Campesino
40min