Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 5.25 g
- Koolhydraten
- 24.38 g
- Vetten
- 9.54 g
- Vezels
- 4.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1h 40min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Yogur de coco
13 Std. 30 Min
Mermelada de zanahoria
40 min
Queso Cheddar vegano
12h 15min
Pastel de naranja y miel
2h
Yogur de coco
Geen beoordelingen
Pasta fresca sin gluten
45 min