Helado bicolor con praliné
TM31 TM5 TM6

Helado bicolor con praliné

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Praliné de almendra

  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas

Helado bicolor

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Voeding
per 1 porción
Calorieën
2014 kJ / 482 kcal
Eiwitten
7.19 g
Koolhydraten
42.59 g
Vetten
31.4 g
Vezels
1.17 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten