![Helado bicolor con praliné Helado bicolor con praliné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B967CC9B-A500-48D8-A224-38F3903D27AC/Derivates/ACB6E671-6FFC-4176-A179-AB05F6DC82CD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 320 g de leche condensada
- 20 g de cocoa en polvo
- 16 - 20 galletas, tipo Maria
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2014 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 7.19 g
- Koolhydraten
- 42.59 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 1.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie con ganache glucosado
3h
Pastel de chocolate para dos
30min
Helado de cheesecake
13h
Helado de vainilla
12h
Helado de vainilla
13h
Mousse de chocolate
30min
Besos de dama
1 godz.
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Mordiscos caseros
1 godz.
Macarrones de chocolate
24 Std.
Helado de chocolate
8 godz. 30 min