Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de azúcar refinada
- 320 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1500 g de agua
- 200 g de vino tinto
- 5 chiles morita
- 170 g de azúcar
- 2 peras, cortadas por la mitad, descorazonadas
- 70 g de chocolate semi amargo
- 20 g de mantequilla, sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1772 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Peras al vino tinto y vainilla
1 Std. 10 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Papas Dauphine
1hod. 40min
Helado de vainilla
13 Std.
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Filete relleno
40 Min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 Min
Filete a la pimienta
1hod. 40min
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 Min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Crema vegana de acelgas
30 Min