Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
- agua, para hidratar
- 150 g de hojuelas de avena
- 60 g de dátiles deshuesados
- 40 g de aceite de coco
- 600 g de durazno, pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
- 90 g de azúcar
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 500 g de queso crema, en trozos
- 20 - 25 flores comestibles, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 197.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina cremosa de piña
4 Std. 10 Min
Nieve de sandía y jamaica
5h
Café dalgona Irlandés
10 min
Bolitas energéticas de plátano
15min
Crème brûlée de coco vegano
15min
Leche condensada vegana
1h 10min
Tortillas de coliflor
1h
Pastel de durazno y ciruela
1h
Gelatina de mango
15min
Helado de yogur griego y frambuesa (bajo en grasa) TM6
10 godz. 15 min
Mini gelatinas mosaico
5h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min