Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de queso Gruyère, en trozos
- 150 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 10 g de polvo para hornear
- 3 huevos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite vegetal, y un poco más para engrasar
- 100 g de chorizo, en cubos (5 mm)
- 150 g de calabacita, con piel y en cubos (5 mm)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 850 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatadas de pollo
40min
Enchiladas suizas
1 godz.
Pacholas
35 min
Pastel azteca
1 godz.
Pasta al poblano
35 min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1 godz.
Cornetas de flores
1h 15min
Pan de elote
2 Std.
Pastel azteca
1h 20min
Chilaquiles rojos
25 min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 godz.
Gelatina de mazapán
2 Std.