Apparaten en accessoires
Abrikozen ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Tomatenketchup
1u. 15min
Victoria biscuit gebak
1u. 10min
Focaccia met uien
1u. 30min