Apparaten en accessoires
Abrikozen ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minipizza’s
1u. 20min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Glühwein
15min
Suikerpasta
1u. 10min
Curryketchup
30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min