Apparaten en accessoires
Abrikozen ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Romige snijbietsoep
35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min