Apparaten en accessoires
Abrikozen ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Tempé
48 godz.
Mochi's met sesamvulling
50 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Aardbei-lavendel marshmallows
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Pierogi met vlees
1 godz.
Levercake
1 godz. 50 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min