Vegan groentepizza
TM5 TM6

Vegan groentepizza

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Het deeg

  • 150 g water
  • ¼ kubus verse gist
  • 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
  • ½ tl zout
  • 1 el olijfolie

De saus

  • 30 g sjalotten, gehalveerd
  • ½ el olijfolie
  • 1 rode paprika (ong. 200 g), in stukken (3 cm)
  • 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
  • 50 g rauwe cashewnoten, een 4-tal uur geweekt in water en uitgelekt
  • 1 el verse rozemarijn
  • 1 rode ui, in fijne ringen

De groenten-posteleintopping

  • 1 citroen bio, de geraspte zeste en het sap geperst
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl grof rietsuiker
  • ¾ tl zout
  • 1 courgette (ong. 200 g), overlangs doormidden gesneden
  • 1 grote wortel (ong. 200 g), geschild, overlangs doormidden gesneden
  • 50 g verse postelein

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1926 kJ / 460 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
18 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen