Bloembrood met courgette en pesto
TM5 TM6

Bloembrood met courgette en pesto

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Het deeg

  • 300 g water
  • ½ kubus verse gist (ong. 20 g)
  • 500 g bloem, en meer om te bewerken
  • 1 tl zout
  • 1 el olijfolie

De vulling

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
  • 80 g spek, in blokjes
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g courgette, 200 g in stukken (3 cm) en 50 g in schijfjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 bos verse basilicum, de blaadjes geplukt (ong. 30 g)
  • ¾ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • 1 ei, geklutst

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1500 kJ / 357 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
13 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen