
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 400 g courgette, in stukken (3 cm)
- 100 g tuinkers
- 40 g pistachenoten, ongezouten, gepeld
- 3 el olijfolie
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 80 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 300 g risottorijst (bv. Arborio)
- 700 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje zout, naar smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2068 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Herfstige rijst met curry
35 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Groentetaartjes
55 min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min