Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchini-Mousse
- 550 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 500 g Zucchini, in Stücken (3-4 cm)
- 5 Blätter Gelatine
- 250 g Mascarpone
- ½ EL geriebene Zitronenschale
- ½ EL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
Baconpulver
- 250 g Bacon, in Scheiben
Safran-Risotto und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 14-15 Minuten
- 100 g Weißwein, trocken
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 - 3 Prisen Safran
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3161 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 dk
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1 Std. 50 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 dk
Risotto milanese
30 dk
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Sauce béarnaise
20 dk
Risotto
30 dk
Risotto Milanese
35 dk
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 dk
Risotto milanese
35 dk
Steinpilz-Risotto
40 dk