Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Artischocken
- 1 Zitrone
- 1 Bund frische Petersilie, Blätter abgezupft
- ½ - 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Salz
- 40 g natives Olivenöl extra
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel
of 1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Randen-Suppe
45 Min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Nasi goreng
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min