Risotto mit Zucchini und Speck

Risotto mit Zucchini und Speck

4.6 259 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zucchini in Stücken
    300 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    40 g
  • Schinkenspeckwürfel
    250 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 18 Minuten
    320 g
  • Wasser
    820 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Basilikumblätter, frisch gehackt
    3 - 4
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Mascarpone
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1292 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 2284 kJ / 546 kcal
Vetten 36 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...