Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho plancha de chocolate
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 40 g de kirsch
Nata montada
- 500 - 600 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar glas
Montaje
- 1 tarro de cerezas oscuras en almíbar (600-700 g)
- 100 g de kirsch
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 8 cerezas deshuesadas (optioneel)
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 3610 kJ / 863 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 41.8 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 242.3 mg
Alternatieve recepten
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2h
Vasitos de "meloffee" pie
30min
Tarta de frutas de verano
5h
Panna cotta de cerezas
3 Std. 15 Min
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3h 40min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Salsa de toffee
15 min
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Salsa de toffee al café
10 Min