Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 320 g atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 25 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 100 g natas
- 2 ovos
- 20 g coentros
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.
Lasanha de atum e espinafres
1 Std. 15 Min
Empadão de carne
1h 20 min.
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5 min.
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Lasanha de atum
1 Std.
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5 min.
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Penne de atum com manjericão
35min