Apparaten en accessoires
Carne de porco à alentejana
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
6 doses
Ingrediënten
-
amêijoas1000 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal2 c. chá de
-
dentes de alho4
-
lombo de porco cortado em cubos1000 g
-
massa de pimentão60 g
-
banha70 g
-
azeite50 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
2044.9 mg
Eiwitten
58.1 g
Calorieën
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Vetten
42.6 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rojões em vinho tinto
50min
Moelas
7u.
Frango com molho de leitão
1u.
Bacalhau à Gomes Sá
1u. 30min
Frango na púcara
50min
Bacalhau à Brás
25min
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1u. 25min
Rancho
2u. 45min
Rojões com castanhas
2u. 40min
Pipis
1u.
Carne de porco em vinha d’alhos
48u.
Polvo à lagareiro
1u. 30min