Carne de porco à alentejana

Carne de porco à alentejana

4.3 287 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
6 doses

Ingrediënten

  • amêijoas
    1000 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • sal
    2 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • lombo de porco cortado em cubos
    1000 g
  • massa de pimentão
    60 g
  • banha
    70 g
  • azeite
    50 g
  • folha de louro
    1
  • limão só o sumo
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 2044.9 mg
Eiwitten 58.1 g
Calorieën 2796.3 kJ / 668.3 kcal
Vetten 42.6 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...