Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 487 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min
Bacalhau à comadre
1 godz. 10 min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Lasanha
1 godz. 30 min
Lasanha
50 min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Lasanha de frango e espinafres
1 godz. 40 min
Empadão de massa com frango
1 godz. 15 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1sa 5 dk
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne de atum com manjericão
35min