Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 5 Eier
Füllung
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (2 cm)
Empanadas und Fertigstellung
- 390 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 100 g Wasser
- 1 TL Essig
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Empanadas "Mexican"
1hod. 50min
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 godz. 20 min
Wan Tans mit Chilisauce
50 Min
Jiaozi
1 Std. 30 Min
Tiramisu-Cupcakes
3u.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 Std.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min