Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 5 Eier
Füllung
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (2 cm)
Empanadas und Fertigstellung
- 390 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 100 g Wasser
- 1 TL Essig
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Argentinische Empanadas mit Huhn
3h 40min
Jiaozi
1h 30min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10min
Empanadas mit Huhn
1h 45min
Fajitas mit Rindfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Empanadas
50min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40min
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Empanadas "Mexican"
1 godz. 50 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min