Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 30 g Zucker
- 40 g Butterschmalz
- 80 g Marsala
- 1 Prise Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Öl zum Frittieren
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 4 Streifen Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Ricotta
- Voeding
- per 20 Stück
- Calorieën
- 15654 kJ / 3738 kcal
- Eiwitten
- 85 g
- Koolhydraten
- 369 g
- Vetten
- 200 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro
4h 20min
Arancini Siciliani
5h
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Babas au citron
1 Std. 30 Min
Earl Grey Kulfi
8 Std. 35 Min
Zitronenhälften mit Granita
5h
Focacce mit Oliven
2h
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2h 10min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Granita Siciliana
3 Std. 20 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min