Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1463 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 44 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e Fagioli
35 min
Pandoro
4h 20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Focaccia di Mandorla
2 Std.
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12h
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Risotto alla Milanese
35 min