Mille-feuille vom Weinbergpfirsich

Mille-feuille vom Weinbergpfirsich

4.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zucker
    70 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Blätterteig (275 g), aus der Kühltheke
    1 Pck.
  • Weinbergpfirsiche in Stücken
    300 g
  • Mascarpone
    250 g
  • Quark, 40% Fett
    250 g
  • Fruchtsirup Pfirsich (z.B. von Monin)
    50 g
  • frische, gemischte Beeren zum Dekorieren
  • Minzblätter zum Dekorieren

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 3568 kJ / 853 kcal
Vetten 61 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...