Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
of 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
of 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 3929 kJ / 939 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 71 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supă de ceapă
1h
Supă cremă de ciuperci
20min
Bărcuțe cu brânză și mentă (Fatayer)
1h 5 min
Frigărui tricolore cu somon
Geen beoordelingen
Pateu țărănesc
48u.
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Lasagna paleo
55 min
Fasole neagră - rețeta de bază
Geen beoordelingen
Sirop auriu
Geen beoordelingen
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1h 20 min
Pierogi cu varză coaptă
2h 30 min