Apparaten en accessoires
Red Thai Curry Paste
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 jar
Ingrediënten
-
water50 g
-
dried chillies deseeded8
-
white peppercorns3 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
garlic cloves15
-
shallots60 g
-
fresh coriander roots only4 sprigs
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh galangal (lengkuas)20 g
-
kaffir lime zest only½
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
salt10 g
-
cooking oil80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
4047 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
5263 kJ /
1258 kcal
Vetten
92 g
Vezels
36 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1u. 20min
Thai red curry paste
15min
Thai Green Curry Paste
10min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Gado gado
1u.
Beef Rendang
2u. 30min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2u. 45min
Thai Green Curry Chicken
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min