Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 184.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-brest
3 godz. 10 min
Pain au chocolat
24h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Pâte à chou
2h
Petits pains aux raisins
24h
Pain surprise
24h
Pâte sucrée
1h 50min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Croissant
16h
Pâte feuilletée maison
1 Std.