Compatibele versies
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 93.3 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 828.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de beldroegas
40 λεπτ.
Esparguete à Nerano
30 λεπτ.
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 λεπτ.
Fusilli com mascarpone e nozes
30 λεπτ.
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 λεπτ.
Creme cor de laranja
50 min
Massa preguiçosa
1hod.
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 λεπτ.
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 λεπτ.