Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
TM6 TM5 TM31

Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g broa de milho
  • 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
  • 1500 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g massa tipo esparguete preto
  • 2 dentes de alho
  • 100 g caju
  • 50 g passas de uva
  • 40 g filetes de anchova, em óleo
  • 150 g vinho tinto
  • 100 g polpa de tomate

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2762.7 kJ / 660.3 kcal
Eiwitten
19.9 g
Koolhydraten
93.3 g
Vetten
21.2 g
Verzadigd vet
3.5 g
Vezels
4.7 g
Natrium
828.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten