Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2132 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 624.8 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 Std. 55 Min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13u.