Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias de Tolosa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
- 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2132 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 624.8 mg
Alternatieve recepten
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13sa
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Cocido maragato
3 Std. 50 Min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min