Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de costillas de cerdo frescas (de aprox. 4 cm)
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 6 - 8 champiñones en cuartos o mitades
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de colorante amarillo (optioneel)
- 180 g de fideos de fideuá
- 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Pollo a la catalana
55min
Trinxat de col
1h 15min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Albóndigas con sepia
1h 20min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz con conejo
1h 15min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15 min.
Panellets
10 Std. 30 Min