Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de costillas de cerdo frescas (de aprox. 4 cm)
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 6 - 8 champiñones en cuartos o mitades
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de colorante amarillo (optioneel)
- 180 g de fideos de fideuá
- 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con samfaina
1h
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Coca de Sant Joan
1h
Pollo a la catalana
55min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Panellets
10h 30min
Menú: Patatas con guisantes y maíz. Salchichas con tomate
40min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min