Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de bacalao fresco en 4 lomos
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1041.1 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 671 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Marmitako de salmón
1h
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Marmitako
40min
Merluza a la gallega
40min