
Apparaten en accessoires
Bacalao en salsa de tomate
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
diente de ajo1
-
de cebolla en cuartos100 g
-
de tomate maduro en cuartos500 g
-
de pimienta molida2 pellizcos
-
de pimienta de Cayena molida2 - 3 pellizcos
-
de pimentón1 cucharadita
-
de sal1 cucharadita
-
de aceite de oliva40 g
-
de bacalao fresco en 4 lomos600 g
-
de perejil fresco picado1 cucharada
-
de limón4 rodajas
Voeding per 1 ración
Calorieën
248.8 kcal /
1041.1 kJ
Eiwitten
28.3 g
Vetten
11.4 g
Koolhydraten
8.4 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
671 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Revista Thermomix nº 167
35 recepten
Spanje
Spanje