Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 1000 g Drillinge, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1000 - 1400 g Wasser, bis zur max. Füllmenge
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein (optioneel)
-
60
g Oliven, schwarz, entsteint
of 60 g Oliven, grün, entsteint - 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Crostini
20 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1h
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30min