Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier
- 40 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Schalotten, in dünnen Ringen
- 250 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Pinienkerne
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 40 - 50 g Feta, grob zerbröselt
-
10 - 20
g Rucola, grob zerzupft
of 10 g Basilikum, abgezupft - 70 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2191 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto-Gemüse-Salat
20 min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1h
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 min