Sos béarnaise

Sos béarnaise

4.7 45 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego tylko liście, łodyżki zachować
  • 80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 80 g białego octu winnego
  • 180 g masła pokrojonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 424 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 2594.7 kJ / 619.7 kcal
Vetten 65 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 34.7 g
Koolhydraten 1.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...