Paprykowy sos holenderski

Paprykowy sos holenderski

3.0 11 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
350 g

Ingrediënten

  • 100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 20 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 10 g wody
  • 2 krople sosu Tabasco® (optioneel)
  • 130 g masła pokrojonego na kawałki
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
    1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 461.7 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 1986.9 kJ / 474 kcal
Vetten 49.4 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 23.4 g
Koolhydraten 1.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...