Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 150 g czerwonych buraków, gotowanych, pokrojonych na kawałki
- 200 g serka kremowego, śmietankowego
- 40 - 60 g chrzanu, tartego, ze słoika
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Kawior z pieczarek
30 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Sos tatarski
5min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1 godz. 55 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Pasta z jarmużu
15min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Pasta z warzyw z rosołu
40 min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10min