Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g wody
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 175 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3024 kJ / 722.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 40.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 Std. 20 Min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55p
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45p
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1óra
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50p
Sos holenderski – 500 ml
15 min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1óra 10p
Sos berneński
15 min
Sos béarnaise
20p
Beszamel – 1100 ml
15 min
Beszamel – 600 ml
15 min
Sos holenderski
15 min