Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g wody
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 175 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3024 kJ / 722.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 40.8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15 min
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1h 20min
Sos maltański
10 min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1h 10min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15 min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50 Min
Sos berneński
15 min
Sos holenderski – 500 ml
15 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2h 20 min
Sos holenderski
15 min
Beszamel – 600 ml
15 min