Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g pomidorów, pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 40 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
300
g wołowiny gulaszowej
of 300 g giczy wołowej, pokrojonej w 2-3 cm kostkę - 300 g kiełbasy wieprzowej, surowej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, np. włoskiej salsicci
- 100 g czerwonego wina, wytrawnego
- 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego (optioneel)
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g bazylii, świeżej, tylko liście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos neapolitański
1h
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1u. 40min
Makaron po bolońsku
40min
Sos amatriciana
50min
Spaghetti z pulpetami i sosem pomidorowym
1 Std. 15 Min
Makaron à la bolognese
30min
Sos warzywny (ortolana)
1u. 5min
Sos boloński
55min
Makaron z sosem pomidorowym (dla dzieci)
55min
Makaron w sosie bolońskim
40min
Sos pomidorowy
40min
Sos arrabbiata
40min