Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego, tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 885.3 kJ / 211.6 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 261.6 mg
Alternatieve recepten
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min
Sos choron
20 λεπτ.
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1ωρ. 20 λεπτ.
Sos maltański
10 λεπτ.
Winegret w stylu azjatyckim
10 λεπτ.
Kremowe aïoli na żółtkach
10 λεπτ.
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Sos holenderski – 500 ml
15 λεπτ.
Sos serowy roquefort
20 λεπτ.
Sos holenderski – 250 ml
15 λεπτ.
Sos holenderski
15 λεπτ.