Sos berneński

Sos berneński

4.6 44 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
8 porcji

Ingrediënten

  • 50 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 1 gałązka estragonu, świeżego tylko liście
  • 50 g białego wina, wytrawnego
  • 1 łyżka białego octu winnego
  • 200 g masła pokrojonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 261.6 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 885.3 kJ / 211.6 kcal
Vetten 22.1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 1.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...