Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego, tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 885.3 kJ / 211.6 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 261.6 mg
Alternatieve recepten
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 Min
Sos maltański
10 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Sos holenderski – 250 ml
15 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Kremowy dressing francuski
10 min
Sos béarnaise
20 min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos holenderski
15 min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min