Fondue serowe z bagietką

Fondue serowe z bagietką

3.1 37 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porcji

Ingrediënten

  • 2 ząbki czosnku
  • 250 g sera gruyère pokrojonego na kawałki
  • 250 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
  • 270 g białego wina, wytrawnego
  • 15 g skrobi kukurydzianej
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
  • bagietka pokrojona na kawałki, do podania

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 329.3 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1582.6 kJ / 378.3 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 15.3 g
Koolhydraten 5.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...