Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g azeitonas pretas s/ caroço
- 3 latas de sardinha em azeite (380 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 40 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 1 pitada de pimenta
- 300 g arroz p/ risoto
- 120 g requeijão esfarelado
- ½ limão (raspa e sumo)
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- 30 g queijo da Ilha em lascas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2004.5 kJ / 479.1 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 597.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Empadão de lulas
1 Std. 25 Min
Frango com rum e coca-cola
40 min
Tacos de curgete com recheio de natas azedas e cebolo - TM6
No ratings
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 min
Lulas com laranja
55 min
Flãs de bacalhau
40 min
Risoto com beringela e tomate
35 min
Empadão da consoada
1 godz.
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 godz.
Fricassé de polvo
55 min
Loiramisu
10 min