Apparaten en accessoires
Aïoli
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 bocal
Ingrediënten
-
230 g d'huile d'olive
-
3 gousses d'ail
-
2 jaunes d'œufs
-
20 g de jus de citron fraîchement pressé
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
789 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
11475 kJ /
2790 kcal
Vetten
306 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
45 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tapenade
10 Min
Anchoïade
15 Min
Tapenade de Marseille
15 Min
Tapenades variées
10 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min
Sauce rouille
10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Rouille
10 Min
Pissaladière
3 Std.
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Beignets de courgettes comme des acras
1 Std. 45 Min