Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione (TM6)
15min
Polenta taragna
1h 15min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto timo e toma
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min.
Panissa vercellese
35min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 min
Polenta di grano saraceno
1h