Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 120 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Zabaione
15 Min
Bagna cauda
35min
Crème caramel (TM6)
4hod.
Bonèt
2hod.
Tiramisù allo zabaione
7ωρ.
Zabaione al liquore d'arancia
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Semolino dolce
1 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Mini bonet
2hod.