鱈魚排配柑橘奶油
TM6 TM5

鱈魚排配柑橘奶油

1.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 1 顆 柳橙 (有機),取皮屑和汁液
  • 1 顆 萊姆 (有機),取皮屑和汁液
  • 700 克 水
  • 400 克 馬鈴薯 ,切塊
  • 400 克 櫛瓜 ,切片(約0.5公分)
  • 80 克 奶油 ,多備一些塗抹用
  • 4 片 鱈魚排 (每片120-200克),去皮
  • ½ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依個人口味調整
  • 1 茶匙 大茴香籽
    of 1 茶匙 乾燥茴香籽
  • 3 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1694 kJ / 405 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
19 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten