Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
of 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de polvo com amêijoas
3小时 20 分钟
Fricassé de bacalhau
50 Min
Empadão de coelho
Keine Bewertungen
Strogonoff
40min
Empadão de borrego
2u. 30min
Lasanha
50 Min
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1h 40min
Polvo no forno com risoto de grelos
1h 40min
Bacalhau com natas
40min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Empadão de arroz
1 Std. 20 Min