Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
of 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Pudim de crepes com frango
1 Std. 25 Min
Bolo do caco com massa-mãe
16 Std.
Empadão de carne
1ωρ. 20 λεπτ.
Laçarotes com bacalhau marinado
6h
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30 λεπτ.
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 λεπτ.
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Risoto de amêijoas
3 Std.
Quiche de espinafres e bacon
1ωρ. 20 λεπτ.
Empadão de vitela com azeitonas
1 godz. 40 min