Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
of 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 Std.
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 Min
Menu: Cuscuz com borrego e legumes; Leite creme
1 Std. 15 Min
Carne guisada com bolinhos de pão a vapor e couve roxa
Brak ocen
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1 Std. 40 Min
Hambúrgueres com arroz de cenoura e espinafres
45min
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Chili de carne com abóbora e bolo de milho
55 Min
Arroz de pato árabe
1h 30min
Empadão de borrego
2h 30min
Empadão de vitela com 2 purés
1h 35min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 Std.