Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
of 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de borrego
1h
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Empadão de coelho
Keine Bewertungen
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20min
Rolos de porco com espinafres
55min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1h