Empadão de borrego

Empadão de borrego

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 doses

Ingrediënten

Recheio
  • salsa
    15 g
  • manteiga
    50 g
  • cebola cortada em lâminas
    400 g
  • tomilho só as folhas
    5 pés de
  • carne de borrego picada
    500 g
    500 g carne de vaca picada
  • vinho tinto
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Puré
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • leite
    300 g
  • manteiga mais q.b. p/ guarnecer
    30 g
  • noz-moscada
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 23 g
Calorieën 1794 kJ / 429 kcal
Vetten 19 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...