Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Guisado
- 35 g azeite
- 200 g bacon cortado em tiras
- 200 g chalota cortada em lâminas
- 200 g cenoura cortada em cubos
- 800 g carne de borrego cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g farinha
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 folhas de louro
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 100 g vinho tinto
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 10 g molho inglês
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2461 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massada de garoupa
45min
Borrego mediterrânico
10h
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 godz. 50 min
Empadão de coelho
Geen beoordelingen
Bacalhau com vinho do Porto
45min
Mexilhões com caril de abacaxi e arroz de coentros
1h
Arroz de pato árabe
1h 30min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Arroz de pato
1h 5min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Arroz de pato à Lafões
1h 40min