Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Guisado
- 35 g azeite
- 200 g bacon cortado em tiras
- 200 g chalota cortada em lâminas
- 200 g cenoura cortada em cubos
- 800 g carne de borrego cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g farinha
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 folhas de louro
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 100 g vinho tinto
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 10 g molho inglês
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2461 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min
Borrego mediterrânico
10h
Peru de Natal Recheado
19h
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Folhado de pato de Elvas
2h
Peru de Natal
1h 30min
Arroz de polvo com amêijoas
3 Std. 20 Min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM31
1h 20min
Empadão de vitela com azeitonas
1 godz. 40 min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2h 30 min
Lasanha
50 min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min