Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
Guisado
- 35 g azeite
- 200 g bacon cortado em tiras
- 200 g chalota cortada em lâminas
- 200 g cenoura cortada em cubos
- 800 g carne de borrego cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g farinha
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 folhas de louro
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 100 g vinho tinto
- 200 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 10 g molho inglês
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2461 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de maçã e noz
1 Std. 5 Min
Lasanha
1h 10min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Almôndegas de borrego com molho de tomate picante, cuscuz e mousse de chocolate e tâmaras
1h 20min
Pudim de crepes com frango
1h 25min
Lasanha
50 Min
Arroz de pato árabe
1h 30min
Sopa de peixe alentejana
40min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Cabrito no forno com migas de espargos
10u. 5min
Rolo de peru recheado com frutos vermelhos
2h 30min